Updated wishlist

COLOURS ON MY WISHLIST Een goed voornemen, wat ik pas trouwens besloten heb.. is om meer kleur te dragen. Ik was laatst eens door mijn looks aan het scrollen op mijn blog en ik kwam toen tot de conclusie dat ik eigenlijk alleen maar zwart/wit/grijs draag. Een beetje kleur in mijn kledingkast gooien is denk ik geen overbodige.De kleur geel, fel groen en aqua blauw vind ik zelf echt hele mooie kleuren, maar draag ze nooit. Daarom heb ik ze op mijn wishlist gezet!

Hoedje , matrozenblouse, | H&M  Geel jurkje | Zara  1461 DOCS | Docter Martens  Blauw/groene nagellak | Forever 21  Gele nagellak | Nars

Brallettes en dan vooral van kant vind ik erg mooi. Natuurlijk moet je onderkleding ook fabb zijn! (: Dit plaatje komt van mijn weheartit af, geen idee waar ze vandaan komen, maar ik vind ze prachtig. 

Doorzichtige boots, staan denk ik boven aan mijn wishlist. Hoe cool is het om je leukste sokken te showen, iedereen kan ze dan zien en ik moet zeggen, ik heb best een paar awesome sokken! :)
De linker en de rechter zijn beide te koop bij boohoo.com

Wat staat er allemaal op jullie wishlist, let me know! 
ps. beetje een korte post, deze week had ik weliswaar een  dateline om mijn kindercollectie af te krijgen. Vandaag had ik de beoordeling en ben met slag en wimpel geslaagd voor deze periode. Yeahh, morgen is de kindermodeshow..misschien maak ik hier nog wel een korte post over, of jullie zien de resultaten in mijn photo diary, al benieuwd?

Tot de volgende post,
Lots of love, xoxo
Allicia-maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.