[New] fabulous skirts

FABULOUS SKIRTS WITH DIAMONDS  Beautifull like diamonds in the skyyy, shine bright as a diamond!. Hey hoi, vandaag heb ik een kleine shoplog waarover ik had verteld in mijn vorige post. Here it is!  Ik was vorige week Donderdag met mijn klas naar Denhaag geweest voor de Coco Chanel tentoonstelling..natuurlijk kon ik deze stad niet verlaten zonder even te winkelen. Veel tijd hadden we helaas niet, wat ik stom vond, want anderhalf uur is zo om! 

Het was voor mij de eerste keer dat ik in Denhaag kwam. Oh oh.. Denhaag haha! Gelukkig wist ik wel al een beetje wat voor winkels er te vinden waren. Lush / Pull&Bear / Zara. Als eerste gingen we langs bij de pull&bear, waar ik dit ongelovelijk, leuke awesome rokje zag. Je zou denken dat het een skort is, maar dat is het niet, het is toch eeeecht een rokje! Voor maar 10 euro, jazeker 10 euro kon ik hem niet laten liggen. Hij is wel een beetje ruim, maar dat vind ik opzich niet zo erg.

Na al wat winkels in en uit hebben gelopen met mijn vriendinnetjes kwamen we als laatste uit bij de Zara. Waar suuuuuuuper veel sale was, niet normaal, gekkenhuis. Inge kwam meteen op me afgerend (van de blog Amaroux)..''Allice!!, heb je m'n smsje niet gehad??!'' Natuurlijk had ik niet meer op mijn telefoon gekeken. (en dat voor iemand die hem haast altijd in haar hand heeft lol) Ze had het per-fec-te rokje voor mij gezien..was gelijk verliefd. Echt een Allicia rokje, ik had er nog niemand mee gezien in mijn omgeving. Wat eigenlijk niet zo gek is, hij is zo shiny....maar zo mooi. Love love love, dus ja, je begrijpt wel dat ik die ook mee moest nemen.
Helaaaaaaaaaaaaas, was er geen tijd meer om naar de Lush te gaan boohooee :( Maar, dat kan ik dan weer als excuus gebruiken om nog een keer terug te gaan om te winkelen. 

Wat vinden jullie van mijn twee aankoopjes?
Tot de volgende post,
liefs xoxo, Allicia-maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.