Golden statement jewelry

GOLDEN JEWELRY Sieraden zijn een musthave voor een goede outfit..al is je outfit nog zo saai, met mooie armbanden en  een paar ringen ziet het er al weer heel anders uit. Net als schoenen, het kan je outfit maken of kraken. Vorig jaar had ik echt een sieraden tik, elke keer als ik ging winkelen kocht ik weer sieraden. Mijn sieraden kast zit nu dan dus ook echt he-le-maal vol, er past bijna niets meer in! De meeste sieraden die ik koop zijn zilver..best gek, ik heb best wel leuke gouden sieraden. Weinig, maar mooie..misschien eerders maar opzoek naar nieuwe goude sieraden, dat past er nog net wel bij..denk ik.  

Een van mijn mooiste armbanden die ik heb, deze spinnenarmband. Ik houd dus echt totaaaal niet van spinnen, ik walg ervan, ik moet ze niet, nee, bah, als ze nu op de wereld uit zouden sterven, mis ik ze ook zeker niet. Maar toen ik deze armband zag, moest ik hem hebben. Hij komt uit een sieraden winkeltje in Turkije en hij is zo gemaakt dat je nergens een sluiting ziet, de spinnetjes overlappen hem precies waar je hem om moet doen. 
Close up, spinnetjes

Earcuff | Kijkshop 
Tip: Bij de kijkshop hebben ze een sieraden collectie waar altijd 75% korting opzit en vaak hebben ze echt hele leuke dingetjes, statement kettingen, die bij de claires best veel kosten, maar bij de kijkshop kan je ze voor 2/3 euro halen! 


oh so cute! deze draag ik eigenlijk nooit oeps. De grote is van de Dio & de kleine is van miniinthebox!
Deze armband heb ik vorige week als cadeautje gekregen, ik vind de kleurencombinatie zoo mooi.
Geen statement armband of heel opvallend, maar past wel super cute bij zilver en goud. Deze heb ik ook cadeau gekregen vorige week bij de armband hierboven! :)

Dit was mijn kleine gouden statement sieraden postje alweer..natuurlijk heb ik nog wel meer gouden sieraden, maar die zijn meer minimalistisch!

Wat vinden jullie van statement armbanden en ringen?
Lots of love, Allicia-Maria
xoxo

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.