Fur like a sir

HATS, FUR & SHINY DETAILS Ik vind het styltje ''vintage geek of classy vintage'', of hoe je het wil beschrijven, zo leuk. Vooral door de hoedjes (ik houd van hoedjes) Zoveel liefde voor de kledingstyle van vroeger, vroeger was alles anders en dat zie je echt goed terug in de kleding. Elke periode van vroeger had weer andere kledingstukken, dat vind ik zo leuk om te zien. :) Nu is het veel mix & match en heb je niet veel typerende dingen van deze tijd..alles komt namelijk weer een keertje terug in de mode! In deze outfitpost draag ik mijn nieuwe shiny rokje, die je misschien al voorbij heb zien komen in mijn vorige shoplog! 

I'm in this big ass coat, from that thrift shop down the road. Mijn mooie fluffy jas, die je trouwens nu heeel vaak ziet, heb ik in een vintage winkeltje gekocht. Ik weet niet of hij ''echt'' is. maar dat maakt me ook niets uit, hij is prachtig en zit onmundig warm. Met regen en sneeuw doe ik hem niet aan, ben bang dat hij heel lelijk word..dus zoals op dagen als vandaag kan ik hem prima aan. Ik hoop trouwens van harte dat de winter niet doorgaat zetten met zijn sneeuw en dingen. Het laatste waar ik nu op zit te wachten is de kou, doe mij het zonnetje maar weer. Brrrr, het had gewoon winter moeten zijn met kerst, niet waar? :)


Wat draag ik?
Fluffy jas Vintage | Rokje Zara | Blouse Ange | Giletje Mexx | Hoedje H&M | Boots Catwalk | Tasje Chanel 

Hoe zouden jullie dit shiny rokje combineren? Laat een reactie achter, dat vind ik altijd leuk! :))

Liefs, xoxo
Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.