Flannels & Beanies

Things i like, things i love. Beanies & flannels. Flannels & beanies.  YES..deze trend is er ein-de-lijk weer. Ik vind het patroontje van de zogenoemde flannel zo leuk. Het geeft me een herfstig kerst knus gevoel. Veel mensen vinden het maar ''houthakkers'' blousen en vreeeeslijk. Maar toen de  h&m en de Zara hun winkels  hiermee vulden laatst..dachten veel mensen nog twee keer na over deze trend.. Maar hoe, draag je deze blouse nou? (zodat je niet op een houthakker lijkt haha, oke flauw :p) Natuurlijk met een beanie, want ja? Wie heeft die nu niet?


Over mijn outfit  De flannel kan je echt op zoveel manieren dragen. Think outside the lines. Je hoeft hem zeker niet als simpele dichtgeknoopte blouse te dragen. De flannel is denk ik het enigste mode item, die je om je middel kan dragen zonder dat het raar is. Meestal draag ik hem zo, met een stoer jasje een shirt wat bijpassend is bij mijn schoenen en de kleuren van mijn blouse. Voor de finishing in touch..een beanie!

How to wear?


Alexa Chung en haar kleding style, in een woord geweldig. Als je haar en haar looks niet kent, google haar dan, zeker weten dat je inspiratie op doet..ze is voor niets ook een echte fashionista! Alexa draagt hem simpel, lay-back aka streetstyle met een wit t-shirt Chanel tasje en een mooie (waarschijnlijk) Chanel lipstick!

Je kan hem natuurlijk ook los dragenover een jurkje heenopgeknooptonder een trui zodat je het kraagje ziet. Probeer dingen uit en draag hem zoals je eigenlijk nooit zou doen, daar krijg je de leukste combinaties van! Wat draag ik?
Top Pimky | Spijkerjack Primark | Jeans Villa | Flannel H&M | Plateau schoenen H&M


LIEFS, ALLICIA
xoxo

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.