Black leather & red lips

LEATHER IS THE NEW DENIM Bikerjacks, broeken, pencil skirts en tassen..een ding is zeker..leer is the new denim dit seizoen. Mooie leren details in je outfit zijn absoluut niet overbodig en lelijk. Bijvoorbeeld leren mouwen in een jasje, zie je nu echt super vaak. Mijn favoriet, forever, is de Givenchy bikerjack met leren schouderdetails. Op een dag heb ik dat jasje in mijn bezit, wat zou ik die graag willen hebben zeg!


Voordat ik oooooit dat jasje van mijn wishlist heb, moet ik het maar doen met wat meer betaalbare items, haha! Ik mag niet klagen, want ik heb een super mooi gilletje in mijn bezit van echt leer met hele mooie details. De zijkant en de schouders zijn doorgestikt en er zit gevlochten leer op.  Ik heb het gecombineerd met een ander jasje die ook een leerachtige look heeft bij de voorkant. 
& als finishing in touch, rode lipstift en een burgundy hoed. Ik vind de rode details het helemaal afmaken..aangezien mijn hele outfit zwart/wit is. Het is altijd zo moeilijk om geen zwarte kleding te kopen, ik bedoel het past overal bij, kleed af..herkenbaar?!


Wat draag ik?

Tuniek & Leren gilletje Gustav | Jasje Object | Dip-dye Jeans Vila | Armbandjes & ring wereldwinkel | Ketting kijkshop | Hoed H&M 

Liefs, xoxo
Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.