Back 2 school

Een hele goedenavond! Zoals je aan de titel kan lezen, is dit al weer het laatste weekje vakantie..die helaas ook al weer tegen het einde aan loopt! Van mij mag er nog wel een weekje, of twee bij hoor. Het woord ''school'' klinkt nu echt als pure horror in mijn oren. Dat krijg je wel na elke dag, twee weekjes uitslapen. But anyways, deze vakantie ben ik met mijn beste vriendin naar Arnhem geweest en heb ik h├ęt perfecte broekrokje aka skort gekocht. Ja, zo heet dat.. een skort!Ik zag het rokje hangen bij de Zara, (waar overigens ook nog eens sale was, daar houden we van!!), ik zocht mijn maat, maar kon hem helaas niet vinden. Dus ik dacht, nou ik pas wel een grotere maat...didn't fit..Helemaal teleurgesteld en sip wilden we de winkel alweer verlaten, maar toen dacht ik, toch nog eventjes kijken..en ja hoor, daar hing helemaal achterin toch nog eentje in mijn maat! Dolgelukkig als ik was ben ik hem meteen gaan betalen. Want wie wil er nou niet een schots geinspireerde skort?! :) 

Sinds de zomer heb ik al een huuuuge crush op de skorts van de Zara. Die je ook erg vaak op lookbook of blogs voorbij zag komen. Toen iedereen hem had, vond ik het niet zo leuk meer..totdat deze beauty in mij kast lag, die toch wat anders is!
Skort Zara | Blazer Anna van Toorn | Chiffon kraagtop Vero Moda | Top met steentjes Vintage | Ruffle  socks H&M

ps. het waaide vandaag zo hard, wat veel ''hairflip'' foto's opleverde

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-Maria
xo

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.