My beauty fav's

Vandaag heb ik weer een nieuwe beautypost voor jullie.. en deze keer met mijn beauty favorieten. Persoonlijk ben ik geen fan van make-up..waarom? Nou eigenlijk heel simpel, ik ben vaak echt te lui om het op te doen, maar toch heb ik een aantal beauty favorieten om toch een beetje goed voor de dag te komen. In mijn stash zal je sowieso geen foundation, poeder of oogschaduw tegen komen..al een beetje benieuwd geworden?

Laat ik als eerst met de crème voor mijn huid beginnen. Ik vind het namelijk erg belangrijk om een mooie egale huid te hebben en als tiener heb ik net zoals iedereen wel eens last van onzuiverheden. Deze creme van Vichy is zo ontzettend fijn, ik zweer er onderhand bij haha! Eerst moet je je huid wassen met  een gel en daarna heb je een crème voor de onzuiverheden of vlekjes en daarna breng je je dagcrème aan. Na al een paar keer gebruiken zie je al echt verschil, je huid voelt veel zachter aan en het ziet er ook gewoon beter uit. Deze crème is alleen in de Apotheek te koop, maar zeer zeker een aanrader!Mijn wimperkruller, Chanel mascara en oogpotlood horen natuurlijk ook tussen mijn favoriete thuis. Vooral het oogpotlood, ik denk dat dat mijn nummer 1 beauty favoriet is. Je gezicht spreekt zoveel meer, als je je wenkbrauwen inkleurt, teminste, bij mij dan haha! Ook is mijn Chanel mascara erg geliefd, heb je mijn review al gelezen?


Winged eyeliner is denk ik nog nooit zo in geweest als tegenwoordig. Ieder meisje heeft wel eyeliner in haar bezit. Groot gelijk, want ik vind het echt prachtig staan, je kan er zoveel kanten mee op. Een dun lijntje, dik lijntje, wing, kleine wing, streepje, noem het maar op. Ik heb er een van L'oreal Paris, waar ik nu al een jaartje mee doe ongeveer..wat best wel ongelofelijk is, want het is een inie minie potje. Ik vind deze echt fijn in de hand liggen en hij is waterproof, maar je krijgt het er ook weer makkelijk af om bijvoorbeeld stukjes weg te halen waar je bent uitgeschoten! #aanrader


Een beauty product dat elke vrouw standaard in haar tas moet hebben is dan toch wel een rode lipstick. Een lipstick kan zowel chic, zakelijk of sporty staan. Je kan er zoveel kanten mee op gaan. Vaak als ik geen zin heb om me helemaal op te maken, doe ik alleen donker rode lippenstift op. De lippenstift trekt eigenlijk dan al zoveel aandacht, dat ik meer niet nodig heb! 


Last but not least, nagellakjes! Vooral donker bruin of zwart, dat past namelijk makkelijk bij al mijn outfits. Erg makkelijk, zo hoef ik nooit af te vragen of ik voor schut loop of dat het niet matcht. Ja, in zulke dingen ben ik pietje precies, alles aan mijn outfit moet voor mijn doen kloppen. Dus daarom zwart of donker bruin. (Alhoewel ik bordeaux rood ook een erg prachtige kleur vind!)


Make-up wat ik nooit draag: Blush, poeder, foundation en oogschaduw. Puur omdat foundation en poeder mijn huid te barbie achtig en perfect maakt. Van mezelf heb ik aantal wat sproetjes op mijn gezicht, beetje raar om die ineens te gaan verbergen haha.

Welke beauty items zijn jou favoriet? Laat een reactie achter, dat vind ik altijd erg leuk! :) 

Tot de volgende post,
Lots of love, Allicia-Maria

xox

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.