Little black dress just walked into the room..


..making heads turn, can't stop looking at you!'' Last minute fashion post, voor de girlies die nu nog niet weten wat ze aan gaan doen tijdends de kerst. Met een little black dress kan je n o o i t de mist in gaan, het is elegant, vrouwelijk en kan ook vooral sexy zijn. Heb jij geen little black dress? Shame on you! Het is een item die je op zoveel manieren kan combineren en echt een musthave op je lijstje. 


Je kan hem klassiek dragen zonder enige poespas. Ik heb hem gecombineerd met gouden accenten voor dat ene extra's aan mijn outfit. Ik heb dit mooie aansluitende jurkje bij de Zara gekocht, nu heb ik hem ongeveer al 2 jaar in mijn bezit en ik ben er nog steeds gelukkig mee. Dit is echt zo'n aankoop waar je gewoon geen spijt van krijgt haha! Het jurkje is mooi afgewerkt en nergens is hij doorgestikt. Zara heeft erg mooie jurkjes, dus als je echt een mooie wilt, loop daar dan eens naar binnen. 
Maak je look af met een schattige clutch! (vooral ook erg handig voor je telefoon, lippenstift etc)
Little black dress Zara | Ketting Primark | Spider armband uit TurkijeSleehakken H&M 

Merry Christmas, Merry christmasss alvast voor al mij lieve followers <3 Ik wens jullie allemaal een mooie kerst toe  met veel lekker eten en gezelligheid. Zelf ga ik 1e kerstdag heerlijk uiteten met de familie *nomnom* en 2e kerstdag ga ik een dagje werken, waar ik ook al best veel zin in heb gekregen. Kerst is altijd zo gezellig, verheug me er echt op! Wat zijn jullie kerstplannen dit jaar? Let me know, laat een berichtje achter dat vind ik leuk. :)

Tot de volgende post,
Huggies & much love, Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.