Going aubergine

In mijn November foto diary had ik verteld, dat ik wat van plan was om met mijn haar te doen. & I did it! Ik heb mijn haar paars/aubergine geverfd en al zeg ik het zelf, het heeft best goed uitgepakt. Vorige keer toen ik het deze kleur had geverfd, werd het gewoon bruin, balen! Maar nu pakte hij hem goed gelukkig! :) Verder heb ik een leuke, maar toch lekker zittende outfit voor jullie samengesteld en wie zegt dat je shorts niet in de herfst/winter kan dragen? Ik!
Hotpants die je in de zomer aangehad heb, kan je makkelijk in de herfst en zelfs winter ook nog dragen. Met een panty, mailot of legging geeft het een heel ander effect. Doe er een cozy warme trui op en je outfit is af. Zelf hou ik wel van zulke outfits..ik vind shortjes gewoon erg fijn zitten, vooral de hotpants, die zijn hoog aangesloten en daar kan je weer leuk je trui half in dragen! :) 
Baseball trui H&M | Broekje Angels| Ketting Primark

Nog een fijne Zondag, ik ga dadelijk de kerstboom optuigen..daar kijk ik al zolang naar uit! Gaan jullie vandaag ook de kerstboom optuigen of het huis versieren? 

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-Maria
Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.