Fresh S-M-I-L-E


Today..was a good day. Toen ik vandaag wakker werd was ik zo blij, zo blij ben ik normaal nooit als ik opsta, wat geheel logisch is, want ik ben dus totaal geen ochtend mens. Meestal ben ik super sjaggie s'ochtends, maar..vandaag dus niet..*tromgeroffel* want mijn beugel mocht er eindelijk uit! BAH, wat had ik een hekel aan dat ding. #struggles 


Ookal had ik hem iets langer dan een halfjaar en ik mag dus ook totaal niet klagen, ben ik blijer dan een kind op haar verjaardag die een pony krijgt die ze al zo lang wil. Ja goede vergelijking hè? Nu kan ik teminste weer normaal lachen en ik ben echt blij met het resultaat. :) 

Tegenwoordig, zie je steeds minder mensen terug lachen, iedereen is gehaast of mensen denken weer dat het weer een of andere creep is die wat van je wilt als je lacht. Maar lachen is echt goed voor je, ja dat is dus echt bewezen door wetenschappers. Een persoon met een goed gevoel voor humor en die dus ook dagelijks lacht, heeft 7 jaar langer te leven dan een persoon die nooit of weinig lacht. Lachen lijkt net op sporten: het traint de buikspieren en verbrandt 40 calorieën op tien minuten tot een kwartier. Een goede buiklach versterkt ook je immuniteit en versterkt de cellen die ziektes bevechten. Tegelijk vermindert lachen je stressniveau en het stresshormoon cortisol in je bloed. Jaja, vandaag even is iets anders dan fashionable outfits, dit is een sireuze zaak..lachen is gezond! Just...smile :)Laugh till your stomach hurts.
Lots of love, Allicia-Maria
-xxxxxx mwah-

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.