Christmas is coming

Het idee dat het bijna kerstmis is maakt me echt zo blij! Kan niet wachten tot kerstavond, gezellig met de familie cadeautjes uitpakken bij de kerstboom. En het is natuurlijk dan ook vakantie, eventjes lekker geen school en stress..heerlijk uitslapen vooral! Goed gevoel krijg ik er van laten we het daar maar op houden. Zijn jullie al helemaal ''kerst-proof''? Nee? Get kerstproof with me! 


Natuurlijk is een mooie outfit tijdens kerstmis erg belangrijk, maar je nagels moeten er dan ook natuurlijk mooi en bijpassend eruit zien. Daarom heb ik samen met een vriendin een leuke DIY voor je nagels en wat inspiratie wat je bijvoorbeeld er allemaal op kan maken! 

Als aller eerst is het handig om wat inspiratie op te doen op het internet. Wij hebben van alle plaatjes wat uitgekozen. Zo hebben we gekozen voor een kerstmannetje, kerstboompjes, lichtjes, kerstpatroontjes en natuurlijk de sneeuw om niet te vergeten!

Breng eerst een basislaag aan en laat het goed drogen om hem te kunnen versieren. (anders lopen de kleuren door elkaar heen)

Kerstboom van stipjes 

Gewoon wat dingetjes uitproberen en als je het niet mooi vind, kan je het er altijd weer afhalen. 

& Tada het eindresultaat. Zelf vinden we de rechterhand het mooist geworden, toen hadden we alle inspiratie en concentratie nog! Wil je meer leuke kerstnagels zien, kijk dan hier > 

Hebben jullie al een beetje zin in Kerstmis?

Tot de volgende post.
Lots of love, Allicia-Maria

-xxxxx-

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.