Casual burgundy hat


De laatste tijd begin ik een steeds grotere liefde te ontwikkelen voor hoofddeksels. Hoofddeksels? Ja , hoofddeksels. Geen suffe zonneklep-hoedjes die tennissers vaak of hebben. Ik heb het dan over beanies, bolhoedjes of flaphoeden. Beanies vind ik erg warm en comfy zitten, maar het liefst draag ik mooie elegante hoeden. Vorige week kreeg ik mijn bestelling binnen en was dolgelukkig dat ik hem paste, het was waarschijnlijk een van de laatste die nog online stond! Wat een geluk, hij paste ook nog! :)Hij is mooi ''burgundy red''  en past echt perfect bij zwart, grijs, wit, noem het maar op. <3 De band die om de hoed heen zit maakt hem een beetje hippie achtig, wat ik erg tof vind. Net even dat extraatje wat hem perfect maakt! 
{ps. een hoed is zo handig voor een bad hair day, die ik ook maar oh zo vaak heb. pure win-win situatie!}

Wat vinden jullie van hoedjes zoals deze? Hot or not? Let me know!

yours truly,  Allicia-Maria
Liefss xoxo en een fijne kerstavond nog <3

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.