Winter sequinsOfficieel is het nog lang geen winter, maar brrr, wat is het koud buiten aan het worden! Niks is dan fijner om een oversized warme sjaal te dragen, een van de weinige musthaves die elke winter terug komt. (voor mij dan) Laat de winter maar komen..op de hagel, treinstoringen en gladheid na dan.
Wat nog leuker is aan colsjaals is dat je ze heel gemakkelijk zelf kan maken. Mijn sjaal is dan ook zelfgemaakt door mijn moeder..het is zo makkelijk, maar zelf kan ik het nog niet. Breien klinkt echt zo suf, maar moet je kijken wat je er allemaal mee kan maken! :) Toch laat ik het maar bij het maken van kleding..zo heb ik de spijkertas en het shirtje zelfgemaakt. Dat is meer mijn ding. 

Maken jullie wel eens zelf kleding of sjalen?

ps. wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel? Ik heb sinds een halfjaartje weer een bezoekje gebracht aan de kapper. Ja wow, ik weet lang geleden!Jasje SumSum | Shirt zelfgemaakt | Sequin pants Gustav | Knitted scarf mama | Spijkerstof tas 
zelgemaakt | Linnen tasje Object

Tot de volgende blogpost!
Lots of love, Allicia-Maria

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.