What's in my bag?

#What's in my bag?!
Happy lazy sunday! Vandaag iets anders dan fashionable outfits en diy's, vandaag is het tijd voor de #What'sInMyBag tag! (hé dat rijmt!) Benieuwd wat ik allemaal mee in mijn tas neem? Lees dan verder!1)  Laat ik als eerste beginnen met mijn denim rugzak, deze heb ik gekocht bij de Primark en was maar 10 euro! Hij lijkt klein, maar er kan best veel in! Toen ik hem zag dacht ik meteen: hebben hebben hebben. Ik houd namelijk heeeeel erg van Denim.  

2) Reizen zonder muziek of ergens heen gaan zonder dat ik muziek kan luisteren is haast onmogelijk. Daarom heb ik altijd oortjes of een koptelefoon in mijn tas zitten. Mijn koptelefoon is van Beats by dre. Op deze koptelefoon zitten twee aansluitingen zodat je ook samen met iemand anders kan luisteren..maar dat doe ik eigenlijk nooit, soms is mijn muziek te genant! haha! 

3) Beertjes zijn zo schattiggg aaah, mijn telefoon hoesje is zo leuk, al zeg ik het zelf. Ik heb hem nu al een tijdje, maar hij verveeld me nog steeds niet. Ik heb hem een tijdje terug op de markt gekocht, maar hij is volgensmij ook te koop bij mini in the box

4) Ik snap eigenlijk helemaal niet waarom ik telkens een agenda en notitieboekje meeneem... 1) ik schrijf nooit wat in mijn agenda 2) Maakt niet uit of ik het opschrijf ik vergeet het tocht wel, of ik vergeet er in te kijken. Misschien moet ik dit  maar eens op gaan schrijven als goede doelen voor 2014, als ik het niet vergeet haha!

5) Parfum is ook iets wat ik ALTIJD in mijn tas heb. Momenteel is pure van mexx mijn favoriete parfum, hij ruikt heerlijk zoetig, maar niet overdreven, gewoon lekker! Ik krijg vaak complimentjes over dat hij lekker ruikt. Dus als je nog een geurtje zoekt die lekker ruikt probeer dan deze eens!

6) Mijn mooiste lippenstift die ik in mijn bezit heb is de Ruby Tuesday van MaxFactor. Deze lippenstift blijft echt goed lang zitten, verder is het een hele mooie roodtint die mooi bij mijn haarkleur staat. Naast lippenstift heb ik als beauty producten ook nog handcreme en lensvloeistof in mijn tas zitten. Komt altijd wel van pas!

7) En dan blijven de laatste random dingetjes over zoals mijn lekkere warme beanie en haarstrikje. ps. die beanie is handig voor een bad hair day en staat nog leuk ook. Win win situatie denk ik dan zo maar!


Hebben jullie ook zoveel zooi in je tas zitten? Of alleen de benodigde dingen zoals je portemonnee en je mobiel? 

Happy Sunday folks!
Lots of love, Allicia-Maria

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.