Skeletton chique

Black is the new black. Zwart blijft een mooie kleur en het kleed natuurlijk mooi af, ook kan je het goed combineren met andere kleuren.. Een outfit waarbij de kleur alleen maar zwart is, hoeft helemaal niet saai te zijn!Mijn total black outfit heb ik gecombineerd met mijn nieuwste favorieten! Jaja, misschien raden jullie het wel..mijn shiny boots.Vaak zie je zulke laarsjes alleen maar op tumblr voorbij komen, ik was dus ook echt mega happy toen ik ze eindelijk had.  Als je loopt zie je steeds weer andere kleurtjes net een grote regenboog op je laarzen. Daar word je toch vrolijk van! Ook maken deze laarsjes net je outfit wat aparter en zo hoef je voor de rest niet veel uit te pakken! (Fijn als je een keer zin heb in iets gewoons, de schoenen maken het af!)

Wat vinden jullie van shiny kledingstukken, accessoires en schoenen? Ik vind het in ieder geval erg gaaf en ik verspel zo maar dat dit een trend gaat worden in de toekomst. (:Lange blazer Mexx | Shirt Primark | Highwaisted short met kant H&M | Boots Catwalk | Ketting Miniinthebox.nl

Foto's door Amaroux!


Ik vind het altijd leuk om berichtjes te krijgen, dus laat een comment achter!

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-Maria

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.