Simple whitesHii guys!, hoop dat jullie allemaal een leuke Donderdag hebben gehad. Ik ben erg blij, want we zijn al over de helft van de week heen...en dat betekend bijna weekend! Deze vrijdag eindigt mijn stage periode en moet ik dus weer naar school. Dat betekend meer blogging, yaay!


Over mijn outfit,  vandaag droeg ik alleen maar wit en grijs, wat ik persoonlijk een hele mooie kleuren combinatie vind. Mooier dan zwart/wit, dat is zo standaard! Mijn outfit was simpel, casual, maar toch classy vandaag. Toch maken de glitters in mijn peplum top en mijn sieraden mijn outfit net iets aparter!

Trouwens wat vinden jullie van mijn awesome studded sneakers, ik ben er helemaal verliefd op. Alleen stom dat dit nu pas de tweede keer is dat ik ze aan heb. (en dat terwijl ik ze al 3 maanden heb, shame on me!)


Peplum top Zara | Blazer Object | Skinny jeans Vila | Sneakers met studs Bershka | Ring H&M
Armband cadeautje


Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-Maria

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)

_____________
foto's by amaroux

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.