Photo Diary || November

Ik kan het niet geloven dat het morgen alweer December is. Het voelt letterlijk alsof September een paar dagen geleden is. Ondanks dat alles zo snel gaat en de laatste herfstblaadjes nu  van de bomen vallen, wat ik erg jammer vind..heb ik al super veel zin gekregen in de Kerstmis. (en natuurlijk de cadeautjes! ghehe) Well, als je meer wilt weten wat ik allemaal gedaan heb deze maand, lees dan snel verder! :)Eindelijk is het nieuwe One Direction album uit gekomen, yesyes. Het album is echt zo goed, ik vind het waarschijnlijk het beste album van allemaal. (met rock achtige invloeden, I like) You should go listen it go go go.

 Had ik je net nog niet overtuigd? Dit zijn al de liedjes van het album. :) Mijn favoriete liedjes zijn  better than words, you&I, strong en little black dress.

Zoals jullie misschien al weten of hadden gelezen..mag mijn beugel er volgende week woensdag uit. Ik heb dus al twee maanden lopen aftellen tot D-DAY. Dit is misschien wel de laatste foto die jullie van mij zien met beugel..exited! :)

Christmass ohh christmass, binnen een maandje is het alweer zo ver. Ookal moet Sinterkaasavond nog komen, wij hebben al wat versiert thuis met deze lichtjes. <3

School, it is. Deze periode moeten we een kindercollectie maken die je op 3 thema's kon baseren. Ik heb voor Super Geek gekozen..(misschien omdat ik er zelf ook een ben?!)

''Les''...............................................ja, we zijn hard aan het werk. Hebben jullie al van de nieuwe blogger challenge gehoord? Foto's maken met photobooth met je friends, op een voorwaarde..je.mag.niet.lachen. Ik weet zeker dat ik zo hard ga falen als ik die challenge aanga! haha.

New hairrrr...sinds een halfjaar weer een bezoekje gebracht aan de kapper..want dat was ook wel nodig. Ben altijd zo bang, dat ze je verkeerd verstaan en dan hoppaa er veel meer afhalen dan dat de bedoeling was..maar binnenkort ga ik snel weer naar de kapper toe, want ik ga toch wat anders met mijn haar doen. Wat ik ga doen is nog even een verassing, maar ik beloof dat het awesome is en nee ik ga het niet kort laten knippen!Looking all geek.....told you. Nieuwe foto's voor blog gemaakt, stay stuned. :)

Beanies & bolhoedjes zijn mijn favoriete accessoire! Vooral nu het wat kouder is, vind ik het fijn om wat op mijn hoofd te hebben. Pluspunt, je haar blijft goed zitten! 

Hashtag #ootd {Polkadots & flannels with a touch of grey}

Meer van mijn oh zo leuke leventje zien? Volg me dan op instagram, het is gratis :)

Bye November, Hello December!
xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.