Le volume de chanel


''Elegance is when the inside is as beautifull as the outside'' - Chanel | Wooohh! Mijn eerste beauty review wilde ik met een spetterend beauty item beginnen, niks is beter dan een Chanel lippenstift..maar hoe zit het nu eigenlijk met de mascara's van Chanel? Ik heb het uitgetest voor jullie, benieuwd naar mijn review? Lees snel verder!

De verpakking ziet er in eerste opzicht al erg classy uit, zwart/wit en geen andere poespas met tekstjes. Alles wat je moet weten hebben ze onder de mascara aangegeven! (wat ik zelf erg fijn vind, ik vind het altijd zo lelijk als ze helemaal onder staan met tekst!)


Let's put it on!

Zonder mascara

Met Chanel mascara

Zoals je ziet, zijn mijn wimpers heel erg curly geworden en hebben ze veel volume gekregen. Door het speciale borsteltje met ribbeltjes kon ik mijn wimpers gemakkelijk spreiden van elkaar..en wow wat zijn ze lang ineens! Deze mascara is ook nog eens erg zuinig (ja dat mag ook wel voor dat geld) met een keer het borsteltje uit de huls te halen kan je allebeide ogen voorzien van een goed laagje! Wel moet je oppassen dat je niet snel spinnenpoot wimpers krijgt, omdat je ineens zoveel lengte krijgt..oefenen is dus wel een must voor een onhandig iemand zoals mij, je ziet namelijk wat kleine klontjes. Ik ben echt zo tevreden over deze mascara..ik wil geen andere meer! (:


Het enigste minpunt van De volume de Chanel mascara  is dat hij  best prijzig is..maar dan heb je ook wat! Deze mascara is 30'50 en  is te koop bij de Douglas, Ici Paris en sommige drogisterijen. Naast de ''standaard'' zwarte kleur is er ook nog blauw en paars te koop. Dat is voor de echte durvers!


Wat vinden jullie van deze mascara? Of gaan jullie toch liever voor een goedkope maar goede mascara? 

Tot de volgende post,
Lots of love, Allicia-Maria

(aren't you dutch?!, click on the google translate button on the right of my blog) 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.