It's all FLUFFY!


Hii guys!

Wat houd ik toch van de herfst, oversized kleding die heerlijk warm zit. Deze herfst/winter is gelukkig alles fluffy, wat houd ik daar toch van! Het enigste minpunt vind ik dan toch wel het slechte weer, maar dat vergeet ik al weer snel als ik de leuke kleding in mijn kast zie liggen die ik deze aankomende maanden kan gaan dragen. Vandaag heb ik voor jullie een ootd die waarschijnlijk behoort bij een van mijn favoriete outfits. 


Altijd als ik ga winkelen met vriendinnen lopen we altijd de vertrouwde route. Bershka, Zara, H&M noem het maar op wij lopen in en uit. (en meestal zonder iets te kopen oh) In deze outfit of the day draag ik dan ook items die je niet in elke winkel kan kopen. Mijn koperen armband en ring komen namelijk beide van de wereld winkel. Deze winkel verkoopt allemaal spulletjes die door arme mensen in andere landen zijn gemaakt. Vaak zijn het hele aparte en mooie spulletjes.

In de wereld winkel verkopen ze niet alleen sieraden, maar ook versierde potten, wierrook en gebreide matjes. Het beste aan alles is nog, dat al het geld wat er aan verdient word naar derde wereld landen gaat. 

Komen jullie wel eens in de wereld winkel? Bontjas VintageGestreept hempje WE | Collar blouse Vero Moda | Denim jurkje Primark |  Fluffy vest Primark | Creepers | Sokjes met kant Bershka | Sieraden Wereld winkel |

Lots of love, Allicia-maria

Ps. laat een reactie achter als jij ook wel eens in de wereld winkel komt! Benieuwd naar jullie aankopen!

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.