French Lily


Tatoeages, je houd ervan of je walgt ervan..of je bent zo iemand die stiekem een tatoo wilt, maar niet durft? Ik ben zo iemand die tatoages erg gaaf vind, zelf heb ik dan ook een tattoeage.


Mijn eerste tattoeage heb ik laten zetten een maand nadat ik jarig was, op 11 Juli! Dat is nu zo'n anderhalf jaar geleden, jaja dat vergeet ik niet, het was op de verjaardag van m'n tante. (dubbel zo'n speciale dag) Meestal zetten mensen een tattoo, omdat ze hem mooi en leuk vinden, of hem gewoon graag als lichaams- versiering willen. Steeds vaker zie je tattoo's met super mooie betekenissen. Zo is de gedachte achter mijn tattoo, dat ik hem samen met mijn zus en moeder heb laten zetten. Mijn zus heeft hem op haar hand en mijn moeder op haar pink en ik iets boven mijn pols. Hij staat voor onze band en wat we allemaal meegemaakt hebben, tof toch?!

Behoor jij ook tot #tatted of moet jij niks hebben van tatoeages? Let me now!

Tattoeage inspiratie, I like! De derde foto is een tattoeage met witte inkt, hoe gaaf!
Nog een inspiratie foto dan, omdat beertjes zo leuk zijn!

Tot de volgende post!
Lots of love,  Allicia-Maria
(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog!)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.