Camera update!Hii Guys!

Zoals jullie misschien al aan mijn titel zien *tromgeroffel*... heb ik een splinter nieuwe camera gekocht! Het was een rib uit mijn lijf, maar het was het zo waard!Waarom, een nieuwe camera? Nou heel simpel: mijn andere camera was aan vervanging toe en maakte niet zulke scherpe foto's als deze beauty. Vorige week heb ik online mijn nieuwe camera besteld. Ik hoefde eigenlijk niet lang na te denken over welke camera ik graag zou willen hebben, want ik heb al vaker met deze camera foto's gemaakt. Het is een Canon Eos 1100D en maakt schitterende foto's van top kwaliteit. (nee mensen, ik overdrijf echt niet!!) 

Vanaf nu zien jullie dus alleen nog maar foto's met mijn nieuwe camera op mijn blog. J


foto's by Amaroux

Spijkerjack Forever 21 | Blouse Ange | Corduroy broek H&M | Plateau schoenen Divided by H&MTot de volgende post!
Lots of love, Allicia-maria

(aren't you dutch?! click on the google translate button on the right of my blog)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.