Beanie it yourself

Hii guys!

Steeds vaker zie je mensen lopen met beanies. Wat ik dan zo jammer vind is dat ze al-le-maal op elkaar lijken. Daarom heb ik voor jullie vandaag een leuke en gemakkelijke DIY voor je eigen ontworpen beanie!Wat heb je allemaal nodig?

* Een beanie (natuurlijk!)
* Naalden
* Garen in de kleur van je beanie
* Kraaltjes of versieringen die jij leuk vindt
* Schaar

Let's get started!

Als aller eerste moet je natuurlijk bedenken hoe jij jou beanie er uit wil laten zien! Daarom kan  je voordat je alles gaat bevestigen eerst een patroontje op je beanie leggen om te kijken wat je wil. Het is namelijk zonde van je tijd als je dadelijk alles er weer af moet halen! Zelf heb ik alleen maar doorzichtige kraaltjes en edelsteentjes gebruikt voor een classy look.   

Nadat je het patroontje van kralen en versiersels gelegd heb, ga je ze bevestigen aan je beanie. Je neemt een naald en haalt de draad hier doorheen. Aan het einde van het draad maak je een knoopje en aan de naald zelf ook, trek er even aan zodat je zeker weet of die goed vast zit. We willen natuurlijk niet dat je onderweg je draad verliest!   


Je haalt de naald door de kraal heen en door de stof van de beanie, zodat er een knoopje ontstaat om het kraaltje heen. Dit herhaal je tot hij goed vast komt te zitten. Om zeker te weten dat het goed blijft zitten kan je aan de zijkant van het kraaltje nog extra vast zetten met een paar steekjes. 

& klaar is je eigen ontworpen beanie!

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-maria

(aren't you dutch? click on the google translate button on the right of my blog)


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.