Nederland

WELCOME to my big salad blog


eyeliner from l'oreal ,  mascara from miss sporty ,lipstick from maybelinne new york


Hii guys!, welcome to my first blog post & blog!

Mijn naam is Allicia Raaijmakers, een 17 jarige Fashion & Design student die er alles aan doet om haar dromen uit te laten komen. Op mijn blog zal je dagelijks leuke creatieve artikelen kunnen lezen over alles wat mij bezig houd: Fashion | Diy's | Lifestyle en natuurlijk mijn creaties die ik maak op school. 

Ik heb een grote passie voor mode en fotografie, wil je meer lezen over mij? Neem dan een kijkje bij de about the blogger pagina.

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-maria

(aren't you dutch?! click on the google translate button on the right of my blog)
2 opmerkingen

  1. Hey girl, welcome to the blogging world and best of luck.

    http://thevulgariangirl.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.