Arnhem, Nederland

New vintage

Vintage, vintage en nog eens vintage. Ja dat klopt, ik draag in deze blogpost (bijna) alleen maar vintage items. 


Vaak neem ik een kijkje in de gaderobe van mijn moeder en dit keer vond ik dit lichtgroene army ge├»nspireerde broekpakje! Natuurlijk was ik er meteen verliefd op en moest ik hem jullie wel even laten zien! De binnenkant van het pakje is helemaal gevoerd en aan de voorkant zit nog een flap, wat het broekje voor een groot gedeelte overlapt. 

Ik heb het broekpakje gecombineerd met een grijs oversized vest, wat ik zelf gemaakt heb! Het leuke hieraan is dat het vest maar 1 euro aan stof gekost heeft, koopje he? (:Vest zelfgemaakt | Playsuit vintage | Riem met leeuwenkoppen Vintage | Mouwophouders Vintage | Ringen Primark | Panty met geometrische vormpjes Hema |

Tot de volgende post!
Lots of love, Allicia-Maria


(aren't you dutch?! click on the google translate button on the right of my blog)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.